O nás

LifeM v roku 2023

 


 

Life M SK s.r.o. (Life Science&medical supplies) je slovenská obchodná spoločnosť zameraná na dodávky prístrojov a spotrebného materiálu pre biologické a medicínske laboratóriá v Slovenskej republike. Spolu s našou materskou spoločnosťou Life M s.r.o. sme od roku 2018 špecializovaným distribútorom mikromanipulátorov Eppendorf zodpovedným za ich predaj a správu v celom regióne východnej Európy. Úzka spolupráca so značkou Eppendorf je zakódovaná v základoch našej spoločnosti. Hlavní zakladatelia spoločnosti pracovali pre spoločnosť Eppendorf aj mnoho rokov pred založením spoločností Life M s.r.o a Life M SK s.r.o., David Černohorský až do roku 2018 na vedúcej pozícii miestneho zástupcu a Ján Kovaľ ako obchodný zástupca pre východné Slovensko.

Radi dopĺňame výrobky najvýznamnejších výrobcov nami vyrábaným príslušenstvom, spotrebným materiálom alebo sa podieľame na vývoji nových výrobkov na základe skúseností z trhu a interpretácie želaní používateľov.

Našou hlavnou úlohou, želaním a potešením je slúžiť našim zákazníkom - ľuďom v laboratóriách - aby trávili svoj čas v laboratóriu efektívnejšie, ľahšie a niekedy možno aj s väčším potešením.

Sme vždy vďační za vašu dôveru, objednávky, pripomienky a nápady.